Header Image
Home - Rain Soul

Rain Soul

Rain Soul

Rain soul – We verdienen allemaal een leven vol vitaliteit, energie en geluk.
Ontdek de kracht van Rain zaden, de meest natuurlijke vorm van supplementen.

Bestel Rain soul direct in onze webshop.

rain-soul-bestellen

Helaas kunnen slechte voeding, verhoogde milieutoxines, blootstelling aan chemicaliën en een afname van de lichamelijke conditie een reeks van slopende kwalen aan ons lichaam veroorzaken. Rain Soul zijn krachtige infusie van zaad voeding verfrist lichaam en geest.

Voor de wetenschappelijke vooruitgang waarvan we vandaag genieten, moesten mensen vertrouwen op kennis over de gezondheidsvoordelen van verschillende zaden die van generatie op generatie doorgegeven werd. Zaden zijn de basis van het leven. Ze groeien uit tot planten, kruiden en vruchten en voeden miljarden mensen.

Zaden zijn de meest geconcentreerde vorm van voeding die in de natuur voorkomt. Rain Soul is de eerste die de geconcentreerde kracht van de zaden in hun meest ongewijzigde staat benut om heerlijke, krachtige pakjes met pure voeding te maken.

Antioxidanten &  Voedingsstoffen

Door 100% te focussen op de bron van alle voeding heeft Rain International een compleet nieuwe product categorie gemaakt. Rain Soul is hun eerste product in het assortiment. Als we gezond zijn, voelen we ons geweldig en zijn we op ons best. We kunnen alles bereiken.

rain soul antioxidanten

Stel je voor…… zo klein en het bevat het antioxidant equivalent van 8-10 porties fruit, 8-10 porties groenten en 2-3 porties gezonde vetzuren. In feite bevat het zaad 30 maal meer voedingsstoffen en antioxidanten dan wanneer je de hele vrucht eet.

16 Redenen om Soul te gebruiken

Omdat Soul zo krachtig is wordt het geleverd met 30-dagen 100& geld terug garantie.

 • Kan ontstekingsprocessen effectief verminderen in het lichaamRain soul zaden
 • Kan de veroudering van cellen aanzienlijk vertragen
 • Versnelt de regeneratie processen in het lichaam
 • Toename van energie, prestatie en uithoudingsvermogen
 • Neutraliseert de schade van vrije radicalen
 • Ondersteunt de cardiovasculaire functies
 • Draagt bij aan een optimaal lichaamsgewicht
 • Vermindert spierpijn na trainingen

 • Helpt DNA schade te verminderen
 • Verlevendigt de huidskleur
 • Diverse en hoogwaardige voedingsstoffen
 • Uitstekende bron van essentiële vetzuren
 • Grote bron van Resveratrol
 • Veilig voor alle leeftijden
 • Geen genetische gemodificeerde zaden
 • Verhoogt het welzijn

Zwart Komijn Zaad

rain-soul-zwart-komijnzaad-150x150Zwarte komijn (ook bekend als Nootmuskaatbloem of Nigella sativa) heeft een geschiedenis van meer dan 2500 jaar, waardoor dit ingrediënt één van de veiligste plantenextracten voor mensenlijke consumptie is. Zwarte komijn is één van de hoofd ingrediënten van Soul.

Sinds de jaren 60 zijn er meer dan 650 wetenschappelijke studies geweest die de voordelen van zwart komijn zaad aantonen, Zwart komijn zaad is een adaptogeen, dit betekend dat het de weerstand van het lichaam verhoogd.

Uit honderden studies blijkt dat de verbindingen van de zaden bij bestrijding van gezondheidsproblemen helpen.

Zwart Frambozen Zaad

rain-soul-zwart-frambozenzaad-150x150Zwarte frambozen zaden bevatten fytonutriënten, dit zijn krachtige antioxidanten die vele lichaamsfuncties helpen ondersteunen en de algehele goede gezondheid verbeteren. In feite behoren frambozen tot de top 10 hoge-antioxidanten van groenten en fruit. Dit maakt dat dit het ook één van de hoofd ingrediënten is van Soul.

Antioxidanten zoeken en elimineren cel-schadelijke stoffen, de zogenaamde vrije radicalen. Vrije radicalen kunnen van nature in het lichaam zitten of door blootstelling aan giftige stoffen uit het milieu.

Hoewel ellagitanninen in de meeste bessen voorkomen, bevatten frambozen de hoogste niveaus.

Zwart framboos zaad is rijk aan meervoudig onverzadigde omega-3-vetzuren. Onderzoek heeft aangetoond dat zwart frambooszaadolie de gezonde lichaamsfuncties ondersteunt.

Chardonnay Druivenpitten

rain-soul-chardonnay-druivenpitten-150x150Chardonnay druivenpitten, bevatten hoge niveaus van polyfenolen zoals resveratrol en unieke oligomere proanthocyanidine complexen (OPC’s). De krachtigste daarvan zitten in druivenpitten, want het bevat 95% OPC’s, dit is meer dan enig ander antioxidant extract.

Dit maakt dat dit het ook één van de hoofd ingrediënten is van Soul.

Proanthocyanidinen zijn bijzonder waardevol voor de gezondheid van de hersenen en cognitieve functies als gevolg van het smoren van vrije radicalen en tegen collageen beschermingseffecten. Proanthocyanidinen zijn vooral effectief in het neutraliseren van de hydroxylradicaal, de schadelijkste van alle vrije radicalen evenals lipide peroxiden.

Proanthocyanidinen bleken ook merkbaar het ontstaan van lipideperoxidatie te vertragen en een effectieve chelaat van ijzerionen. Chardonnay druivenpitten hebben grote ontstekingsremmende voordelen en dragen bij aan een optimaal lichaamsgewicht en stralende huidskleur.

D-Ribose

rain-soul-d-ribose-150x150D-Ribose is een vijf-koolstof suiker gevonden in elke cel in ons lichaam, die zich met zuurstof en ATP (adenosine trifosfaat) verenigt om energie te geven aan elke cel. Ribose is ook aanwezig in RNA (ribonucleïnezuur), dat één van de voornaamste informatiedragers van levende organismen is. Oxidatieve stress wordt gemeten door schade van vrije radicalen aan cellen. Gelukkig gaat ons lichaam dagelijks met dit probleem om.

Echter, als ons lichaam een abnormale verhoging van de vrije radicalen ervaart als gevolg van trainen, dagelijkse stress, te veel roken, overmatige inname van verzadigd vet, onderdrukt immuunsysteem, veroudering, enz., raakt het lichaam vermoeid en wordt minder efficiënt in het produceren van D-Ribose om cellulaire energie bij te vullen. Daarom moeten we het aanvullen met D-ribose teneinde het energiesysteem van de cellen te regenereren.

D-ribose levert een synergetisch effect aan Rain Soul’s mengsel van chardonnay druivenpitten, zwarte frambozen zaad en zwart komijnzaad, door de voordelen van elk te verveelvoudigen.

Niet genetisch gemodificeerd

Rain gmo-free
De ingrediënten van Rain’s Soul zijn niet genetisch gemodificeerde organismen. Dit betekent dat ze geen producten bevatten die in het laboratorium veranderd zijn. We gebruiken geen schadelijke pesticiden of andere, natuur veranderende processen; Rain Soul  staat voor natuurlijke zaden.

Koud persen

Het geheim zit niet alleen in de zaden, maar ook hoe we de geconcentreerde voeding uit die zaden veRain Soul koud persenrkrijgen. We gebruiken een uniek proces van koud persen dat de zaadvezels, die uit antioxidanten, essentiële vetzuren, fosfolipiden, opgeloste mineralen en phytosteroïden bestaan, van de lipiden scheidt. Zelfs de zaadvezels bevatten water oplosbare antioxidanten.

Wanneer de natuurlijke verbindingen van het zaad zijn geperst, is een krachtige concentratie van natuurlijk behouden energie gecreëerd. We laten dit in al onze producten absorberen.

Als gevolg daarvan zul je je sterker en gezonder voelen – wetend dat je de zuiverste vorm van energie hebt ingenomen.

Dit proces tast de voedingswaarde van zaden niet aan, in tegenstelling tot agressieve chemische of extreem warme methoden. Veel klanten vertellen hun eigen verhalen over hoe Soul hun gezondheid heeft verbeterd.

Testen & Bewijzen

Rain test zijn producten in het lab om ervoor te zorgen dat ze voor de mensen doen wat ze beweren te doen. Onafhankelijke bioanalytische laboratiora ten dienste van de nutraceutische, voedsel-, farmaceutische en cosmetische industrie hebben de producten getest als effectieve voedingssupplementen die gezondheid en vitaliteit bevorderen.

Soul is Halal, NSF (public Health and Safety Organization) en GMP (Good Manufacturing Practices) gecertificeerd.

Rain certificaten

Top