Header Image
Home - Rain Core

Rain Core

Rain core

 

RAIN Core – Het beste groen uit  de natuur.

Bestel Rain core direct in onze webshop.

 

rain core logoDenk er maar eens over na, een zaadje bevat van binnen een hele plant voordat deze gaat groeien. Het is niet toevallig, dat zaadjes, het kleinste deel van de meeste planten, de grootste vorm van de voedingsstoffen voor planten bevatten en de basis zijn van al de producten van Rain International.

Rain behoudt de krachtige voordelen van zaden door gebruik te maken van een koude persing zodat voedselrijke oliën en meel uit zaden kunnen worden gewonnen zonder gebruik te maken van chemicaliën en hoge warmte (die de voedingswaarde effectief kunnen doen verminderen). De door Rain toegepaste verwerkingsmethode levert de hoogste kwaliteit bestanddelen op met de meest krachtige voordelen.

Bijvoorbeeld, Rain CORE bevat zaden van Mariadistel en veenbes (cranberry), bekend om zowel hun ontstekingsremmende eigenschappen als eigenschappen die ten goede komen aan het DNA. Daarnaast kunnen chlorella en aloë vera je nieren, huid en je spijsvertering ten goede komen, en ook je immuunsysteem stimuleren. Zaden zijn de onbezongen helden in het gezonde voedsel dat we elke dag zouden moeten eten, en ze zijn de hoofdbestanddelen van dit opmerkelijke product van Rain CORE.BIJTANKEN

OPLADEN

BESCHERMEN

Rain Soul bijtankenVerzacht pijn op natuurlijke wijze

Reguleert bloedsuiker

Stimuleert gewichtsvermindering

Voorziet in de meeste dagelijkse vitamines en mineralen

Is een krachtige antioxidant

Bestrijdt huidaandoeningen

Verzacht het spijsverteringskanaal

Ontgift

Werkt ontstekingsremmend

Verhoogd opname van vitamines & mineralen

Organen voeren elke minuut honderden functies uit, maar ook falen ze elke dag.

Per dag ondergaan ongeveer 79 mensen een orgaantransplantatie. En er is nog een veel groter aantal dat er één nodig zou hebben. Onze prachtige biologische machines kunnen we een leven lang meegaan, maar de tijd en zware inspanningen eisen hun tol.

Beschouw de vele orgaansystemen in je lichaam (cardiovasculair, spijsvertering, uitscheiding, het immuunsysteem enz.) als een ingewikkelde motor met een perfecte binnenwerk  en aandrijving.

De longen brengen zuurstof binnen, het hart geeft de zuurstof door aan de andere organen via slagaders en het bloed, dat ook voedingsstoffen bevat die door de maag en darmen zijn verteerd en zijn gefilterd door de nieren, enzovoort. Deze innerlijke motor moet vaak worden bijgetankt met de allerbeste voeding. Indien je dat niet doet dan kun je te maken krijgen met ernstige gezondheidsproblemen.

Wat er in zit:

core ingredienten

Zwart komijnzaadolie

rain-zwart-komijnzaadZwarte komijnzaad bevat meer van honderd scheikundige verbindingen. Er zijn honderden studies gedaan naar zwarte komijn die hebben aangetoond dat de bestanddelen van dit zaad helpen om gezondheidsklachten te bestrijden.

Sinds de jaren 60 zijn er meer dan 650 wetenschappelijke studies geweest die de voordelen van zwart komijn zaad aantonen, Zwart komijn zaad is een adaptogeen, dit betekend dat het de weerstand van het lichaam verhoogd.

Mariadistelzaadrain-mariadistelzaad

Mariadistel is één van meest krachtige lever ontgiftende middelen ter wereld. Het actieve antioxidantdeeltje in Mariadistel is het flavoïdecomplex genaamd Silymarin. Dit antioxidant is één van de meest krachtige ontgiftende middelen voor de lever. Veel mensen hebben door het gebruik van Mariadistel een indrukwekkende verbetering van diverse gezondheidsproblemen gezien.

Veenbeszaad

rain-veenbessenzaad

De olie uit het zaad van de veenbes bevat een hoog gehalte aan meervoudig onverzadigde en enkelvoudig onverzadigde vetzuren, fosfolipiden, fytosterolen en een grote hoeveelheid gezondheidsvoordelen heeft.

 

Boerenkool

rain-boerenkool

Het is zeker een van de gezondste en meest voedzame plantaardige voedingsmiddelen die er bestaan. En daarom ook uitermate geschikt om als ingrediënt te worden gebruikt voor een gezond leven in de vorm van Rain CORE. Kool wordt ook wel het “oorspronkelijke superfood” genoemd en bevat een hoog gehalte aan zwavel en voedingsvezel. Zwavel helpt bij de vertering en asorptie van vet, evenals het regelen van bloedsuiker.

 

Chlorella

rain-chlorella
Chlorella bestaat uit ongeveer 60% uit eiwit en levert dezelfde kwaliteit eiwit als eieren. Het is tevens een goede bron van vetoplosbare vitamines, choline, essentiële mineralen en vezels.

Chlorella, afgeleid van eencellige algen, wordt in tal van Aziatische landen al lang gegeten en is een echte ‘superfood’. Chlorella is een echte “voedings-krachtcentrale”

 

Spirulina

rain-spirulina

Spirulina kan helpen hersenfuncties te verbeteren, het aantal witte bloedcellen te verhogen, de aanmaak van antistoffen te stimuleren, de leverwerking bevordert, en zelfs meer.

Het kan ook helpen bij bijna elk voedingstekort door haar onvergelijkbare concentratie aan vitamines en mineralen.

Spirulina is een van de meest bestudeerde voedingsmiddelen op onze planeet.

Tarwegras

rain-tarwegrasKlinische studies hebben bevestigd dat tarwegrassap en tarwegrasextract diverse gezondheidbevorderende eigenschappen hebben. Tarwe gras werkt als een krachtige antioxidant.

Tarwegras is samengesteld uit jonge scheuten tarwe voordat deze uitgroeien. De hoge concentratie aan bladgroen, vitamines, mineralen en enzymen in tarwegras maken het tot een superfood.

Paardenbloem

rain-paardenbloem

Paardenbloemwortels, – sap en – bladeren zijn een krachtige manier om ons lichaam gezond te houden, variërend van het verbeteren van de leverfunctie tot het bestrijden van huidaandoeningen.

Paardebloem wordt in verschillende culturen voor diverse toepassingen gebruikt. Het is inmiddels geen geheim meer dat deze plant een veelzijdige en verbluffende werking op het lichaam heeft.

Aloë Vera

rain-aloe-veraAloë vera, bekend bij de Egyptenaren als de plant van onsterfelijkheid en indianen als de staf van de hemel. Het wordt geleverd met een breed scala van verbazingwekkende helende eigenschappen, waarvan sommige u misschien al weet. Je zou zelfs je eigen plant in huis kunnen hebben voor die kleine noodsituaties, zoals schaafwonden, snijwonden en brandwonden, maar wist u dat aloë vera niet alleen zich beperkt tot uitwendig gebruik en is eigenlijk nog meer gunstig voor uw lichaam wanneer het ingenomen wordt. En deze geneeskrachtige werking hebben wij samengebundeld in het product Rain Core.

Bladgroen

Bladgroen wordt gebruikt om tal van gifstoffen via de lever te verwijderen en het rain-bladgroenblijft een sleutelbestanddeel om essentiële ontgiftingsfuncties te verbeteren.

Het wordt van oudsher gebruikt omdat het bijdraagt aan een frisse adem en een prettige lichaamsgeur.  Bovendien is bladgroen rijk aan magnesium, een belangrijk mineraal dat het lichaam helpt het zuur-base -gehalte in je lichaam in evenwicht te brengen .

Koud persen

Het geheim zit niet alleen in de zaden, maar ook hoe we de geconcentreerde voeding uit die zaden veRain Soul koud persenrkrijgen. We gebruiken een uniek proces van koud persen dat de zaadvezels, die uit antioxidanten, essentiële vetzuren, fosfolipiden, opgeloste mineralen en phytosteroïden bestaan, van de lipiden scheidt. Zelfs de zaadvezels bevatten water oplosbare antioxidanten.

Wanneer de natuurlijke verbindingen van het zaad zijn geperst, is een krachtige concentratie van natuurlijk behouden energie gecreëerd. We laten dit in al onze producten absorberen.

Als gevolg daarvan zul je je sterker en gezonder voelen – wetend dat je de zuiverste vorm van energie hebt ingenomen.

Dit proces tast de voedingswaarde van zaden niet aan, in tegenstelling tot agressieve chemische of extreem warme methoden. Veel klanten vertellen hun eigen verhalen over hoe Soul hun gezondheid heeft verbeterd.

Testen & Bewijzen

Rain test zijn producten in het lab om ervoor te zorgen dat ze voor de mensen doen wat ze beweren te doen. Onafhankelijke bioanalytische laboratiora ten dienste van de nutraceutische, voedsel-, farmaceutische en cosmetische industrie hebben de producten getest als effectieve voedingssupplementen die gezondheid en vitaliteit bevorderen.

Soul is Halal, NSF (public Health and Safety Organization) en GMP (Good Manufacturing Practices) gecertificeerd.

Rain certificaten

Top