Home - Kennisbank - Ingrediënten - Wat is zwarte frambozenzaad?

Wat is zwarte frambozenzaad?

Wat is zwarte frambozenzaad?

Wat is zwarte frambozenzaad? Frambozenzaad bevat fytonutriënten, dit zijn krachtige antioxidanten die vele lichaamsfuncties helpen ondersteunen en de algehele goede gezondheid verbeteren.

Antioxidanten zoeken en vernietigen stoffen die de cellen beschadigen, vrije radicalen genaawat is zwarte frambozenzaadmd. Vrije radicalen komen van nature in het lichaam voor, of vanwege blootstelling aan giftige stoffen.

In feite behoren frambozen tot de top 10 hoge-antioxidanten van groenten en fruit. Dit maakt dat dit het ook één van de hoofd ingrediënten is van Soul, samen met zwarte komijn.

Zwart framboos zaad is rijk aan meervoudig onverzadigde omega-3-vetzuren. Onderzoek heeft aangetoond dat zwart frambooszaadolie de gezonde lichaamsfuncties ondersteunt.

DE GENEZENDE WERKING VAN ZWARTE FRAMBOOS

Zwarte frambozen dragen bij aan een gezonde elastische huid, gaan eczeem, acne, littekens, en stress tegen en zorgen voor een gezonde doorbloeding.

Zwarte frambozenpitten verlichten de klachten van astma, vormen ze een krachtige antihistamine (hierdoor bestrijdt het allergieën en hooikoorts) en de pitten zouden preventief werken tegen kanker.

Verder werkt de framboos libido verhogend voor man en vrouw en is het rijk aan foliumzuur.

rain-soul-antioxidantenAntioxidanten zoeken en elimineren cel-schadelijke stoffen, de zogenaamde vrije radicalen.  (Het vervelende van vrije radicalen is, is dat ze zich heel eenvoudig aan andere cellen kunnen binden. Deze vrije radicaal zorgt voor een verstoring van het proces van de desbetreffende cel. Je kunt dus stellen dat, dat hoe meer vrije radicalen in je lichaam voorkomen, je gezonde cellen hun werking niet kunnen uitvoeren. Je kunt ze zien als ongewenste gasten in je lichaam!

Een Koreaans onderzoek uit 2015 meldt: Frambozenpitten bevatten ellagitannine ellegzuur. (Hoewel ellagitannine te vinden is in de meeste bessen, bramen en frambozen e.d., bevat de zwarte framboos de meest krachtige)
Het lichaam zet dit om in urolithine A & B, deze worden door de darmen en prostaat opgenomen. Deze stoffen zouden volgens dit onderzoek aanzetten tot apoptose (de dood van de kankercel).

Bron: (pubmet.gov)

Vele mensen gingen je voor met fantastische resultaten. Bekijk het filmpje hieronder.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top